Onze 

diensten

VGH is volledig gecertificeerd om u te adviseren bij de veiligheid rondom verkeersvraagstukken.

Het verbindende element in uw verkeerssituaties, zijn onze mensen. Onze medewerkers staan 24/7 en 365 dagen per jaar klaar om u te ontzorgen op gebied van infra en verkeersvraagstukken. 

VERKEERSREGELAARS

Lees hieronder verder.

PARKEERBEHEER

Lees hieronder verder.

MOTORBEGELEIDING

Lees hieronder verder.

TOEZICHT & VEILIGHEID

Lees hieronder verder.

OPLEIDINGEN

VERKEERSREGELAARS

 Een verkeersregelaar verwijst bij wegwerkzaamheden, evenementen en calamiteiten het autoverkeer, fietsverkeer en voetgangersverkeer naar de juiste richting, eventueel via de gestelde omleidingsroute. Daarnaast kunt u verkeersregelaars inzetten voor het overnemen van drukke verkeerspunten ter ondersteuning bij calamiteiten.

Ook op bouwlocaties worden verkeersregelaars vaak ingezet als portier of poortwachter. het is dan de verkeersregelaar die de verkeersstromen reguleert in en rondom het bouwterrein en onder andere zorg draagt voor de toegangsregistratie, toegangspoort en passenuitgifte. De nieuwste vorm van inzet is de inzet van verkeersregelaars ter ondersteuning bij het toezichthouden op de coronamaatregelen.

DSC_0252.jpg
stop!.jpg

PARKEERBEHEER

 Het succes van uw evenement begint al bij de aankomst van uw bezoekers. Met de parkeerregelaars van VGH blijft uw locatie optimaal bereikbaar, het parkeren kost niet meer tijd dan nodig en uw bezoekers ervaren een gastvrije ontvangst!

Representatief en resoluut maken zij bezoekers wegwijs op uw terrein. Het parkeren verloopt efficiënt en zonder opstoppingen.

Maar denk ook aan de fiscaal parkeercontroleurs bij gemeenten. De mensen van VGH zijn ervaren medewerkers die het fiscaal parkeerbeleid op professionele wijze handhaven. Onze medewerkers zijn in het bezit van het certificaat Parkeercontroleur en hebben veelal de opleiding BOA basisbekwaamheid afgerond.

MOTORBEGELEIDING

Wanneer een locatie minder goed bereikbaar is, kunt u gebruikmaken van motorbegeleiding.

Er zijn verschillende situaties waarin u een verkeersregelaar op een motor kunt inzetten. In de meeste gevallen is het aan te raden om van motorbegeleiding gebruik te maken wanneer een locatie niet of minder goed per auto bereikbaar is.

Op een motor rijdt een verkeersregelaar tenslotte eenvoudig langs een file en parkeren is vrijwel nooit een probleem.

 

Een verkeersregelaar op een motor lijkt in eerste instantie een duurdere oplossing dan de inzet van een enkele verkeersregelaar, maar kan al snel resulteren in een kostenbesparing. Eén mobiele oplossing kan in sommige gevallen namelijk meerdere statische posities (en daarmee inzet) vervangen. We kijken graag samen met u naar wat de meest geschikte oplossing is in uw situatie. 

 

De meest voorkomende situaties :

CALAMITEITEN - (SPECIAAL) TRANSPORTBEGELEIDING - SPORTEVENEMENT - BEGRAFENISSEN

3249985e-7279-4ae1-8f5f-1ecdbe98f3cc_edi
Handhaving.jpg

TOEZICHT & VEILIGHEID

Met inhuren van toezichthouders van VGH zorgt u dagelijks voor een veiligere en meer leefbare omgeving rondom uw vakantiepark, onderneming of publiek domein.

Onze toezichthouders zijn actief en zichtbaar aanwezig in de openbare ruimte. Zij spreken mensen aan op hun verantwoordelijkheid en treden handhavend op als dat nodig is. Zij werken nauw samen met de politie en andere externe partners.

Onze toezichthouders werken onder andere aan het verminderen van overlast door bijvoorbeeld hangjongeren, vervuiling en ander oneigenlijk gebruik van de openbare ruimte.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid de veiligheid en het veiligheidsgevoel te verbeteren door de inzet van onder andere cameratoezicht. Onze medewerkers zijn ook beschikbaar voor het vergroten van de veiligheid en het veiligheidsgevoel in het openbaar vervoer of het terugdringen van overlast.